22/10/2018

Syksyn kausiviinit


Tutustu syksyn viineihimme!

Wolfberger (W)3

Riesling, Muscat, Pinot Gris, Ranska
Tuoksussa voi aistia raikkaita sitrushedelmiä, mutta myös aromaattista kukkaisuutta, hunajaisuutta ja mausteisuutta.
Maku on kuiva, hedelmäinen ja tyylikkään tasapainoinen. Pirteä ja raikas hapokkuus täydentää hedelmäisyyttä ja aromaattisuutta jättäen suuhun herkullisen ruokahalua herättävän jälkimaun.
Wolfberger (W)3 on nimensä mukaan Wolfbergerin (W) tuottama moderni sekoitus kolmesta (3) klassisesta Alsacen rypälelajikkeesta Rieslingistä, Muscatista ja Pinot Gris´tä. Riesling tuo sekoitukseen pirteyden ja raikkauden, Muscat hedelmäistä aromaattisuutta ja Pinot Gris täyteläisyyttä ja runsautta.
Hinta: 28€ pullo

Matsu El Picaro
Tempranillo, Espanja
Häpeilemätön, nuorekas, rohkea, voimakas… Sellainen on Matsu El Picaro eli ”Kloppi”.
Viinin tuoksu on kypsän marjainen. Voit löytää siitä hillomaista tummaa herukkaa, karhunvatukkaa, mansikkaa, mutta myös luumua ja mausteisuutta.
Maku on täyteläinen ja lämmin. Tummaa vahvaa marjaisuutta ja luumuisutta tukee mausteinen tammisuus ja selkeä tanniinisuus. Huolimatta runsaasta rakenteestaan El Picaro on helposti lähestyttävä viini.
Hinta: 28€ pullo

Soligo Prosecco Brut
Italia
Proseccon tuoksu on intensiivinen ja siitä löytää hedelmäisiä ja kukkaisia aromeja.
Maku on kuiva, kevyen kukkea ja siinä voi aistia myös ripauksen omenaa ja päärynää. Hyvä hapokkuus tukee viinin hyvää hedelmäisyyttä ja jättää suuhun pirteän raikkaan jälkimaun.
Soligo Prosecco Brut on klassinen Prosecco Veneton alueelta Italiasta. Soligon tuottaa Cantina Colli del Soligo, joka on perustettu vuonna 1957. Viinitarhat sijaitsevat aivan Prosecco-alueen sydämessä klassisten alueiden Coneglianon ja Valdobbiadenen välissä.
Hinta: 28€ pullo

 

Up